Dit weekeinde eerste editie Beats & Bites Voorschoten

Beats & Bites Voorschoten kent dit weekeinde haar eerste editie. “Het evenement komt voort uit Voorschoten Jazz Culinair, maar met de naam ‘Beats’ kunnen we een bredere invulling aan de muziek geven, waardoor we iedereen iets leuks kunnen bieden,” zo legt de organisatie de wijziging uit. “En dat uiteraard onder het genot van een lekker hapje, de ‘Bites’.” Ook dit jaar kunnen de bezoekers in de Voorstraat van Voorschoten de komende drie dagen genieten van talloze muzikanten.

Deelnemers zijn Karels Bio Friet, de vegetarische foodtruck Puzzels, de Steel Drum Food trailer van Voorschotenaar Adrian die met Carribean Food staat, Moments IJssalon, Nachos Locos en Churros4all.

Beats & Bites start op 14 juni om 18.00 uur. Morgen begint het evenement om 16.00 uur en zondag om 15.00 uur. Het complete overzicht van alle optredens staat op www.beatsandbitesvoorschoten.nl/programma.

Advertentie

Cultuur Voorschoten


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×