Op de foto's v.l.n.r.:  Floor Versteeg 1e Dan, Senna Blansjaar 2e Dan, trainer Gerard van den Berg, Wilma van Velzen 2e Dan, Tarana Saha 1e Poom, trainer Gerard van den Berg, en Wessel Braakman 1e Dan. (Foto: PR).

Zwarte banden regen voor Taekwondo Vereniging Leiden

Taekwondo Vereniging Leiden heeft zaterdag goed geoogst bij de nationale zwarte band examens in Nieuwegein. Van de zeven Leidse deelnemers keerden er na afloop vijf huiswaarts met de beoogde Dangraad. Twee deelnemers moeten gedeeltelijk herexamen doen.

Geslaagden
Tarana Saha (12 jaar): 1e Poom (jeugd zwarte band).
Floor Versteeg: 1e Dan
Wessel Braakman: 1e Dan
Senna Blansjaar: 2e Dan
Wilma van Velzen: 2e Dan

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×