(Foto's: Regio15).

Brandweer knipt auto open na aanrijding

Bij een kop-staartaanrijding tussen een busje en een personenauto op de Lammenschansweg in Leiden raakte de auto zo verwrongen dat het portier niet meer open ging. Daarom zag de brandweer zich genoodzaakt om een deur uit de auto te knippen om zo de bestuurder te ontzetten. Die bestuurder raakte overigens alleen licht gewond aan zijn hand.

Het automobilist is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Hij is vervolgens door de politie thuisgebracht. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het voertuig op te halen. Het busje hoefde niet geborgen te worden. Dat liep nauwelijks schade op.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×