(Foto's: Regio15).

Hulpdiensten houden terreuroefening bij K&G

In het gebouw van de christelijke muziekvereniging Kunst en Genoegen aan de J. C de Rijpstraat op bedrijventerrein De Waard is vandaag een grote terreuroefening gehouden. Ambulancepersoneel, een arrestatieteam, brandweer en politie pakten flink uit. Zo viel een ‘zwaarbewapend’ AT het pand binnen om daar ‘slachtoffers’ in veiligheid te brengen.

Er werd tweemaal een oefening gehouden in en om het pand. In beide gevallen was er sprake van een terroristische aanslag waarbij een of meerdere schutters een onbekend aantal slachtoffers maakte. De oefening begon  om 11.00 uur en duurde tot 14.00 uur.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×