(Foto's: Regio15).

Politie en belastingdienst leggen beslag op tientallen voertuigen

Bij een grote gecombineerde verkeerscontrole van de politie en de belastingdienst is vrijdagavond op 22 auto’s beslag gelegd. 17 voertuigen werden direct weggesleept. Ook werd er voor maar liefst 62.613 euro aan achterstallige belastingen geïnd en een bedrag van 1.923 euro aan openstaande boetes.

Bij de controle werden verder twee aanhoudingen verricht. Een bestuurder bleek onder invloed van alcohol, een ander reed rond terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Ook iemand die nog 46 dagen moest zitten, kan deze dagen niet van het mooie weer genieten en een vierde aanhouding betrof iemand die gesignaleerd stond.

 

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×