Politie en belastingdienst leggen beslag op tientallen voertuigen

12

Bij een grote gecombineerde verkeerscontrole van de politie en de belastingdienst is vrijdagavond op 22 auto’s beslag gelegd. 17 voertuigen werden direct weggesleept. Ook werd er voor maar liefst 62.613 euro aan achterstallige belastingen geïnd en een bedrag van 1.923 euro aan openstaande boetes.

Deze diashow vereist JavaScript.

Bij de controle werden verder twee aanhoudingen verricht. Een bestuurder bleek onder invloed van alcohol, een ander reed rond terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd. Ook iemand die nog 46 dagen moest zitten, kan deze dagen niet van het mooie weer genieten en een vierde aanhouding betrof iemand die gesignaleerd stond.

 

Delen

12 reacties

  1. Michael Boekee

    Moest wel even stiekem lachen om meneer de motor agent, die niets eens op de verkeerslichten lette beetje nonchalant midden op het kruispunt bleef staan, en op het punt dat wij de flevoweg op reden ineens zonder te kijken wilde keren en bijna voor zijn flikker gereden had. Er was totaal geen aanleiding om zo nonchalant te doen, hij bracht hier alleen gevaar.

    Buiten dat, een prima actie verder, wie moet betalen, moet betalen, zo simpel kan het zijn.

    • Oei Ingebrog, ruim 62.000 euro aan niet betaalde belastingen vind ik toch ook wel boevengedrag.

Je bent nu offline