(Foto: Politie Leiden).

Verdachte in politiebureau aangehouden voor verboden wapenbezit en harddrugs

De politie in Leiden Noord had vandaag een afspraak met een verdachte die voor verhoor was opgeroepen. De man verscheen keurig op de afspraak, maar gedroeg zich naar het oordeel van de rechercheur nogal vreemd. Het leek of de man onder invloed was van verdovende middelen.

Omdat de man met de auto naar het bureau was gekomen, werd bij hem een speekseltest gedaan. Daaruit bleek dat de man harddrugs had gebruikt. Bij het controleren van zijn auto werden ook twee verboden messen gevonden.

De verdachte is daarop aangehouden voor het rijden onder invloed van drugs en verboden wapenbezit. Hij wacht nu in de politiecel op zijn tweede verhoor.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×