Sleutelstad zendt de Peurbakkentocht vrijdagavond live uit.

Sleutelstad zendt Peurbakkentocht vrijdag live uit

Nog een paar dagen slapen en dan is het weer tijd voor een van de leukste evenementen van het jaar: De Peurbakkentocht. Het belooft een prachtige editie te worden. Mooi weer, een uitverkochte stoet kleurige vaartuigjes, maar liefst twee presentatoren en nieuwe regels van de organisatie die ervoor moeten zorgen dat het aantal biertjes en decibellen onderweg binnen de perken blijven.

De gasten op het terras van Annies keken vreemd op toen voor de vierde editie van Peurpraat een generale repetitie van de Peurbakkentocht in scene werd gezet. (Video: Kleef en Koop).

Live uitzending Sleutelstad
Om 19.00 uur wordt het startsein van de Peurbakkentocht gegeven op de Beestenmarkt. Vanaf hier vaart de stoet via de Apothekersdijk, Botermarkt, Herengracht en Oude Rijn terug naar het waterplein voor Annies. Hier zit ook de jaarlijks wisselende jury die rond 21.00 uur bekend zal maken wie dit jaar de winnaars zullen zijn in de categorie Verenigingen, Bedrijven en Particulieren. Daarnaast wordt bekendgemaakt wie de Aad van der Luit Trofee wint voor de meeste originele en creatieve peurbak.

Als mediapartner van Stadsfestival de Lakenfeesten zendt Sleutelstad de Peurbakkentocht vrijdag live uit. De uitzending is te zien via deze website en onze Facebook-pagina.

Programma

Advertentie

Cultuur Leiden peurbakkentocht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×