Fit For Free stelt de loopbanden ter beschikking. (Foto: PR).

Leiden Road Runners gaan loopband op voor goede doel

De jubilerende Leiden Road Runners Club organiseert op 5 en 6 juli een dertig uur durende loopbandestafette. De vereniging bestaat dit jaar dertig jaar en zamelt met de verjaardag geld in om sporten mogelijk te maken voor de gehandicapte medemens.

Sporters lopen tijdens de estafette een uur of een half uur op de loopband. Het ingezamelde geld wordt gebruikt voor de aanschaf van een speciale rolstoel voor het nieuwe nieuwe rolstoelrugbyteam van DIOK en een Racerunner voor Leiden Atletiek. Iedereen kan met de estafette meedoen. Meer info is te vinden op www.lrrc.nl of te verkrijgen via pr@lrrc.nl.


Maarten Mulder sprak met Roel de Jong van de Leien Road Runners Club over het jubileum.

Leiden Maatschappij Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×