Burgemeester Liesbeth Bloemen speldde de anjer op haar ambtsketen. (Foto en video: Robbert Beurse).

Zoeterwoude eert veteranen op Veteranendag

Met het dragen van een anjer-speld laten leden van de gemeenteraad van Zoeterwoude zaterdag, Veteranendag, zien dat ze stil staan bij de veteranen in Nederland. Burgemeester Liesbeth Bloemen riep hiertoe op en deelde de speldjes donderdagavond, aan het begin van de raadsvergadering, uit.

Zoeterwoude
In Den Haag worden diverse activiteiten georganiseerd in het kader van Veteranendag. “In Zoeterwoude doen we dat niet. Op 4 mei zitten de tien veteranen vooraan in de kerk en de stille tocht. In oktober nodig ik ze altijd uit voor een hapje en een drankje”, verklaart Bloemen.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×