De silent disco was een van de hoogtepunten van het zomerfeest. (Foto en verslag: Robbert Beurse).

Benefiet Zomerfeest Swetterhage druk bezocht

Het jaarlijkse zomerfeest op het terrein van Swetterhage, een instelling in Zoeterwoude waar ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking wonen en werken, is druk bezocht. Mede dankzij het mooie weer kwamen er vrijdag veel bewoners en inwoners van Zoeterwoude op het festival af. “De inwoners leven best ge├»soleerd, het is belangrijk dat ze zich vandaag even als alle andere inwoners van Zoeterwoude voelen”, verklaarde een van de organiserende medewerkers van Swetterhage.

Benefiet
Er waren verschillende activiteiten te doen, van kermisattracties tot snoezeltent; voor elk wat wils. De DJ’s van Radio Gemiva verzorgden de muziek en kondigden artiesten als Wesley Vermond en John Melody aan. De opbrengsten worden gebruikt voor de bouw van het Hundertwasser gebouw. Om te vieren dat er tot nu toe een miljoen aan sponsorgeld is opgehaald voor de bouw werd een kunstwerk onthuld. Op de ‘sponsorring’ kun je zien hoeveel geld er tot nu is opgehaald en hoeveel er nog nodig is.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×