Demogroep Gymsport Leiden maakt indruk op Wereld Gymnaestrada

4

De demogroep van Gymsport Leiden maakte donderdag indruk met hun optreden in het Oostenrijkse Dornbirn waar de Wereld Gymnaestrada wordt georganiseerd.

“De ingang van hal 13, waar zij hun optreden gaven, was door de enorme toeloop van enthousiaste gymnaestrada bezoekers en -deelnemers vrijwel geblokkeerd. De tribunes waren afgeladen. Meer dan 500 man publiek”, aldus een enthousiaste vrijwilliger die de groep achterna reisde.

Het publiek was onder de indruk van de demonstratie van de Leidse vereniging. Gymsport Leiden combineerde: acrogymnastiek, springen en jazzdans in een geraffineerde choreografie. De kledingkeuze was zeker debet aan het succes. Het publiek was laaiend enthousiast en bedankte de Leidse turners met een minuten lang durend applaus.

De Wereld Gymnaestrada wordt iedere vier jaar georganiseerd. Dit jaar vindt het gymnaestiek evenement plaats van 7 tot en met 13 juli in het Oostenrijkse Dornbirn.

Delen
Zirkzee slaapadviesdagen

4 reacties

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline