Staatslot van miljoen valt in Leiden

Bij de trekking van de Staatsloterij XL is gisteren de hoofdprijs van één miljoen euro belastingvrij gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit Leiden. Het winnende lotnummer is BC 42463. Wie dat winnende lot in zijn of haar bezit had, wordt niet bekend gemaakt. “De Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.”

XL-trekking
De XL-trekking is een maandelijkse extra trekking op de tiende van de maand, waaraan spelers voor 2,50 euro extra kunnen deelnemen en zo kans maken op prijzen van honderd euro tot één miljoen euro. De XL-prijzen zijn getrokken uit alle verkochte lotnummers en worden uitgekeerd als voor de XL optie is betaald.

De Jackpot staat nu op 22 miljoen
De Jackpot is niet gevallen en staat bij de trekking van 10 augustus op 22 miljoen euro netto. De kans dat de Jackpot dan valt is 1 op 2.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×