Van links naar rechts Manager Thuiszorg Susanne Rutten, Roos van Gelderen van Xenia en voorzitter Anneke Asberg van de Raad van Bestuur van Marente. (Foto: Ginger du Prie - Delfgaauw).

Marente en Xenia ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Marente gaat een intensieve samenwerking aan met Xenia Hospice om zo geïndiceerde palliatieve zorg en respijtzorg aan cliënten te leveren. Marente gaat de komende jaren zorg bieden aan de gasten die in Xenia verblijven.

Bij Xenia verblijven jonge patiënten met een levensbedreigende ziekte die in veel gevallen intensieve, verpleegtechnische en medische zorg nodig hebben. Het is niet altijd mogelijk dat deze zorg door familie en vrienden in de thuissituatie kan worden geboden. De zorgverlening binnen Xenia wordt in een huiselijke omgeving geboden en komt zo het dichtst bij de thuissituatie. “Dit past heel goed bij de hoogstpersoonlijke zorg van Marente. Wij kijken uit naar een warme en mooie samenwerking,” aldus de zorginstelling.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×