Marente en Xenia ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

2

Marente gaat een intensieve samenwerking aan met Xenia Hospice om zo geïndiceerde palliatieve zorg en respijtzorg aan cliënten te leveren. Marente gaat de komende jaren zorg bieden aan de gasten die in Xenia verblijven.

Bij Xenia verblijven jonge patiënten met een levensbedreigende ziekte die in veel gevallen intensieve, verpleegtechnische en medische zorg nodig hebben. Het is niet altijd mogelijk dat deze zorg door familie en vrienden in de thuissituatie kan worden geboden. De zorgverlening binnen Xenia wordt in een huiselijke omgeving geboden en komt zo het dichtst bij de thuissituatie. “Dit past heel goed bij de hoogstpersoonlijke zorg van Marente. Wij kijken uit naar een warme en mooie samenwerking,” aldus de zorginstelling.

Delen

2 reacties

Je bent nu offline