(Foto's: Regio15).

Menselijke botresten gevonden bij graafwerkzaamheden

Tijdens graafwerkzaamheden in het Galgewater aan de Morsweg ter hoogte van roeivereniging Njord in Leiden zijn vanmiddag een schedel en meerdere botdelen aangetroffen. De politie, brandweer en rechercheurs van de forensische opsporing kwamen ter plaatse. De politie laat aan Sleutelstad weten dat de gevonden menselijke resten zijn meegenomen voor onderzoek en dat op dit moment niet duidelijk is hoe oud de botten zijn. Daarvoor is nader onderzoek nodig.

Opmerkelijk is dat het Galgewater zijn naam ontleent aan de galgen die daar vroeger stonden. Bij het vinden van menselijke resten is het gebruikelijk dat de politie ter plaatse komt.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×