Politie zoekt getuigen poging straatroof Huigpark

Een 27-jarige vrouw uit Leiden is in de nacht van zaterdag op zondag slachtoffer geworden van een straatroof in het Huigpark. De recherche onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich te melden. De vrouw fietste rond 01.15 uur via de Langegracht door het Huigpark naar de Maresingel. Vlakbij de brug over de singel blokkeerden twee personen het fietspad. Een van hen gaf het slachtoffer een klap aan waardoor zij op de grond viel. Daarna probeerde het tweetal haar rugzak af te pakken. Zij wist dit te voorkomen door zich flink te verzetten en te vluchten.

Signalement
Er is een summier signalement beschikbaar. Beide mannen waren tussen de 20 en 25 jaar oud en in het donker gekleed. De recherche van de politie Leiden-Midden is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben wat met deze straatroof te maken kan hebben. Informatie delen kan via 0900-8844 of anoniem bij M op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×