(Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Triathlon Leiderdorp kampt met achterblijvende inschrijvingen: jeugdwedstrijd afgelast

De organisatie van de Baanderij Triathlon Leiderdorp heeft besloten de jeugdwedstrijd te annuleren. Het nieuwe onderdeel van het evenement had slechts zes inschrijvingen. Dat waren er te weinig om de wedstrijd door te laten gaan. Het sportevenement heeft dit jaar over de hele linie problemen met het achterblijven van inschrijvingen, zo laat organisator Jeroen Fakkeldij aan de redactie van Sleutelstad weten. De Leiderdorpse triathlon vindt plaats op 11 augustus, de inschrijvingsperiode sluit aanstaande zondag.

“We hebben toch meer last van de vakantieperiode dan verwacht”, zegt Fakkeldij. Hoewel ook op de andere onderdelen de inschrijvingen achterblijven, gaan die in tegenstelling tot de jeugdwedstrijd wel gewoon door.

Het evenement begint met de Ploegentijdrit. Daar zijn nu twaalf van de dertig plaatsen ingevuld. Aan de Stayers Sprint doen nu zestig deelnemers mee, waar er plek is voor honderd triathleten. Daarna worden de Sprint en Olympische afstand gehouden. De Olympische afstand is inmiddels vol en de Sprint bijna.

 

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×