Vrouw gewond bij botsing door uitwijkmanoeuvre op A4

6

Een personenauto is zaterdag aan het einde van de middag op de A4 bij Leiderdorp met een flinke snelheid de vangrail ingereden na een uitwijkmanoeuvre voor een ander voertuig. Het voertuig kwam bij de botsing achterstevoren tegen de vangrail tot stilstand. Bij het ongeval raakte een vrouw gewond. Een kindje dat ook in de auto zat bleef ongedeerd. De ‘veroorzaker’ is doorgereden.

De automobiliste is door automobilisten die het ongeval zagen gebeuren geholpen en bijgestaan tot de komst van de ambulance. Het slachtoffer is uiteindelijk met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft het zwaarbeschadigde voertuig veilig gesteld en lekkende vloeistof bedekt met daarvoor bestemde korrels Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig mee te nemen.

Tijdens de afwikkeling van het incident kreeg de politie het bericht door dat de doorgereden automobilist contact op had genomen met de meldkamer van de politie.

Delen

6 reacties

  1. Kakliberale, verrutte mantelpakje CO2ra Nieuwhuis start weer eens een verkenning naar 2 x 5 banen tussen Leidschendam en Burgerveen. Terwijl haar illustere voorgangster Schultz reeds 50 miljoen euro spendeerde aan een tussentijdse verbreding van de A4 en de 130 km/uur doorduwde. Nog meer asfalt, nog meer ongelukken, lost niets op. Zeker met die roetriool Rijnlandroute die dadelijk A4 en A44 gaat kortsluiten. Met het overschrijden van 9.000.000 auto’s en 1.1000.000 bedrijfsvoertuigen in dit land van 41.000 km2 zullen de autoverslaafden de boel weer laten vastlopen. Inmiddels gaat weer het nodige groen tegen de grond voor die roetriool in onze mooie polders. CO2 bindend groen maakt plaats voor CO2 producerende vehikels. En de temperatuur loopt gestaag op. Meer wegen, doodlopende wegen.

Je bent nu offline