Eerste editie Wijn Festival Leiden op het Pieterskerkplein groot succes

3

Het eerste Wijn Festival Leiden op het Pieterskerkplein werd afgelopen weekend zowel op zaterdag als zondag druk bezocht.De organiserende wijnhandelaren, Balthazar, Wijnkoperij Henri Bloem Leiden, La Bordelaise Wijnen,Wijnkoperij de Gouden Ton Oegstgeest, La Bodega Vinos, De Wijntweeling, Wijntjes met Esther en Wines and More, deden goede zaken en waren erg tevreden met de grote bezoekersaantallen. De sfeer op het Pieterskerkplein was intiem, gezellig en deed zo en dan denken aan druk Frans dorpsplein. Behalve de vele lekkere wijnen zorgden Fromagerie Bon, Gastrobar Boca en Karelsbiofriet voor lekkere hapjes bij de wijn. Na deze eerste editie was iedereen het erover eens dat het Wijnfestival voor herhaling vatbaar is.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

3 reacties

  1. Het Pieterskerkplein bestaat niet. Het plein waar deze foto’s zijn genomen heet het Pieterskerkhof en dat is al eeuwen zo.

Over de auteur

Emile Van Aelst

Freelance fotograaf, redacteur en columnist bij Sleutelstad, Leidsch Dagblad en Leidse Glibber.

Je bent nu offline