(Foto: LIFF/ Annick Elzenga).

Kaartverkoop LIFF Drive-in van start

De kaartverkoop van de LIFF Drive-in is van start gegaan. Van 13 tot 15 september wordt er bij het Valkenburgse Meer weer een heuse Drive-in bioscoop neergezet. Het terrein opent om 20.00 uur en de films starten om 21:00 uur. De kosten per auto zijn 35,00 euro.

Donderdag 12 september – Grease

‘Tell me more, tell me more, like does he have a car?’ Iedereen kan waarschijnlijk wel de nummers van superpopulaire filmmusical Grease meezingen, zelfs als ze de film zelf misschien niet eens gezien hebben. Dé representatie van de jaren ’50, de start van John Travolta’s internationale bekendheid, en de reden dat iedereen eind jaren ’70 verliefd werd op high school sweetheart Olivia Newton-John.

Vrijdag 13 september – Blues Brothers

Een hilarische cocktail van de beste soul uit de jaren 70, Saturday Night Live, en minstens een half gros politiewagens. Het resultaat is een klassieke comedy met een geweldige soundtrack. Laat je vooral niet inspireren voor de terugreis!

Zaterdag 14 september – Night on Earth

Indie-regisseur met stijl Jim Jarmusch geeft met deze vijf vignettes over taxichauffeurs en hun passagiers op zijn eigen unieke manier commentaar op de menselijke band. Vijf grote steden, een berg goede acteurs, en een soundtrack van Tom Waits – alsof je zelf achterin zit.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via het Facebookevenement.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×