(Archieffoto: J.P. Kranenburg).

Inschrijving tiende Christa’s Ride geopend

De inschrijving voor de Christa Mensert Memorial is geopend. Op zondag 8 september wordt de sportieve familietocht voor het goede doel voor de tiende keer gehouden. Ook is er voor de jeugd weer een ‘Dikkenbandenrace’.
De Christa Mensert Memorial Ride is een fietstocht voor iedereen die gezond, sportief en gezellig een rondje wil doen om Leiderdorp (Familietocht van 25 kilometer) en het Groene Hart (Sportieve tocht van 75 kilometer). Daarnaast wordt er geld opgehaald voor de strijd tegen longvlieskanker, beter bekend als asbestkanker. De Christa Mensert Memorial Ride ondersteunt het Instituut Asbestslachtoffers. De gehele opbrengst van de Ride komt hiermee ten goede aan onderzoek en aan steun voor hen die lijden aan deze nog ongeneeslijke ziekte.
Deelnemen kan individueel, als team of als bedrijfsteam. De kosten zijn 7,00 euro (25 kilometer) of 10,00 euro (75 kilometer). Voor bedrijfsteams zijn er extra kosten, meer informatie daarover is verkrijgbaar bij de organisatie.
Dikkebandenrace
Nadat de fietstochten van 25 en 75 kilometer zijn gestart, kunnen kinderen tussen de 5 en 12 jaar oud deelnemen aan Christa’s Dikkebandenrace. Zij racen op de skeelerbaan rondjes tegen hun leeftijdsgenoten. Deelname is gratis.
Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×