(Foto's: Emile van Aelst).

Flower Parade trekt dit weekeinde door de kuststreek

Net zoals elke jaar trekt ook deze tweede zaterdag in augustus de Flower Parade door de straten van Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk (route opent in nieuw venster). Vandaag is de openingsshow bij Bloemenveiling Royal FloraHolland in Rijnsburg waar alle deelnemende voertuigen staan opgesteld. Het thema is dit jaar ‘beroepen’. Voor de parade van dit jaar worden ongeveer een kwart miljoen bloemen gebruikt.

Aan de kleurige stoet doen zo’n honderd  figuranten mee. Het is de 74e keer dat de wagens morgen door de kuststreek rijden. Dat zijn er circa 65. Zondag staan de praalwagens opgesteld op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk waar ze door het publiek bewonderd kunnen worden.

Advertentie

Cultuur Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×