Arubaanse vrouw sinds zaterdag vermist in Leiden

De 54-jarige mevrouw Mira Florez Sanabria uit Aruba wordt sinds afgelopen zaterdag  vermist. De vrouw logeerde sinds enkele maanden bij haar dochter in de Verdistraat en ging zaterdagochtend de deur uit om een telefoon te kopen. Sindsdien is niets meer van haar vernomen.

De vrouw dreog op het moment van haar verdwijning zwarte leggings, een blauwe jas en zwarte schoenen. Ook had ze een grote zwart/roze rugzak bij zich.

Een oproep aan iedereen wie weet waar de vrouw is, wordt volop verspreid via onder andere Facebook. Wie informatie heeft over de verblijfplaats van de vrouw wordt door haar familie verzocht om contact op te nemen met telefoon 06 85843279. 

112 Sleutelstad Leiden Sanabria


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×