Jubileum El-Cid-week breekt deelnemersrecord

15

Het aantal nieuwe studenten dat dit jaar in Leiden meedoet aan de EL CID-introductieweek is hoger dan ooit. “We zitten nu op 3.626 deelnemers, maar as we speak zijn mensen zich nog aan het inschrijven, dus het aantal zal nog wel hoger worden,” vertelt Solange Ploeg van het Coördinatieteam 2019 van de EL CID Vademecumcommissie. “Het zijn er echt veel meer dan vorig jaar.”

Het officiële EL CID dansje van 2019 is op de muziek van Hey Baby van Tungevaag & Raaban. Uiteraard staat die track deze week ook op hoge rotatie in de playlist van Sleutelstad.

Het is dit jaar de vijftigste keer dat de EL CID-week wordt gehouden. Het thema van deze jubileumeditie is ‘de Gouden Koers’.

Delen

15 reacties

    • Denise Stevens op

      Heel simpel: het past niet op het stadhuisplein 🙂 Overigens is het in het verleden wel op het stadhuisplein geweest, dus men weet er van.

  1. Het is ieder jaar weer een vrolijk gezicht, die nieuwe lichting studenten. Welkom, en veel plezier tijdens het ontdekken van wetenschap, van de fijne stad Leiden en natuurlijk van jezelf. En trek je niet teveel aan van de azijnpisser, die de oorspronkelijk Leidenaar is (herkenbaar aan een vreselijk accent dat op een spraakgebrek lijkt, en vaak een domme blik in de ogen).

  2. Leuk een 50 jarig bestaan, groots gevierd maar ruim je rommel op die je achterlaat! Lammermarkt lijkt wel een vuilnisbelt. Binnenstad ligt vol met flyers van politieke partijen en sportclubs. Op de kaiserstraat en Rapenburg kan je als minder valide niet meer terecht. Een grote fietsenstalling. Waanzin hoe dit wordt georganiseerd. Geen ecoglazen gezien.

Laat een reactie achter

Je bent nu offline