(Foto's: Regio15).

Bewoner Van Riebeeckhof aangehouden na meldingen gaslucht

Gistermiddag werd de brandweer kort na 17.00 uur naar de Van Riebeeckhof in Leiden gestuurd. Bewoners van een flatgebouw roken een gaslucht. De brandweer verrichte metingen, maar vertrok onverrichter zake toen niets werd gevonden. Een kleine twee uur later gebeurde hetzelfde. Ook toen heeft de brandweer metingen verricht maar werd géén gas gemeten.

Na het tweede incident heeft de politie de bewoners van een van de flatwoningen aangehouden en meegenomen naar heet bureau. Het vermoeden zou bestaan dat hij tot twee keer toe de gaslucht veroorzaakte door het gas enige tijd open te draaien.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×