( Foto's: Emile van Aelst )

Leids Eerstejaars Festival mooie afsluiting EL CID Week

Vrijdag vond in park Landskroon op de grens van Leiden en Oegstgeest het hoogtepunt van de EL CID Week plaats. Duizenden eerstejaars kwamen naar het park op deze laatste dag van de EL CID Week 2019. Het festival is een mix van lekker luieren in het gras, swingen op de muziek van de DJ’s of de laatste informatie vergaren op de informatiemarkt. Meerdere DJ’s traden op met wisselende muziekstijlen van rustige lounge tot keihard swingend. Het grote hoogtepunt van het festival is al jaren het optreden van Barry Badpak.

Duizenden eerstejaars doen mee met het nummer De Grasmaaier van Barry Badpak.

Ondanks de slechte weersvoorspellingen bleef het op een enkele druppel na droog tijdens het festival. Traditioneel ook dit jaar weer lange rijen bij het foodcourt waar iedereen die een QR code had, kon kiezen uit een Domino’s pizza of Eazie wokmaaltijd. Na afsluiting van het festival fietste iedereen terug naar Leiden om de EL CID Week af te sluiten in de POPUP Club, het voormalige IN Casa, waar het feest tot diep in de nacht door ging.

Leiden Maatschappij Onderwijs Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×