(Foto: Politie Leiden Noord).

Agent getuige van drugsdeal op station Leiden Centraal

Een agent van de Leidse politie stond zaterdag bij het Centraal Station in Leiden in zijn vrije tijd te wachten, toen er een telefonerende man naast hem kwam staan. Omdat de man nogal luid sprak, kon de agent het gesprek letterlijk volgen. Tot zijn verbazing was de man een drugsdeal aan het afspreken.

De agent die niet als zodanig herkenbaar was, omdat hij geen dienst had, keek het even aan en er kwam even later inderdaad een tweede persoon aan rijden. De drugsdeal vond vervolgens voor de neus van de agent plaats. Die legitimeerde zich vervolgens en heeft de drugsdealende man aangehouden. Bij fouillering kwam er elf gram cocaïne uit de zakken van de man.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×