Breestraat afgesloten in verband met woningbrand

31

In de woning boven restaurant Just Meet aan de Breestraat in Leiden is rond 10.15 uur brand uitgebroken. De straat is afgezet, zodat de brandweer ongestoord kan blussen. Dat is inmiddels gebeurd. Een getuige van de brand vertelt aan Sleutelstad dat er even een kleine uitbraak is geweest, waarbij vlammen te zien waren. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

31 reacties

 1. Veel reacties zijn hier zo stom dat je beter kan denken zal ik er wat van zeggen? JA EIKELS!!

 2. Nicolien Splunter op

  Wie is toch die zogenaamde JIM die alleen maar onzin overal neer zet hier op Sleutelstad ? Wat een irritant mannetje is dat zeg.

  • Nicolien plunter op

   Dat bedoel ik dus, of je bent een vervelende puber, olkomen van het padje, of je hebt ee hersenbeschadiging.

  • Mohamed klaagt niet, is hij een puzzelrit aan het doen? Of huizen buiten Leiden aan het bezichtigen?

    • Ja, hij klaagt ook vaak. Net als jij, alleen beheerst hij wel de nederlandse taal en kan hij reageren zonder schelden of ziekten te gebruiken.

     • Excuses, maar ik was enkele dagen bij familie in het zuiden op bezoek. Ik klaag echter zelden, maar als ik het eens ergens niet mee eens ben, dan regent het hier daarover klachten. Politie- en brandweerinzet zijn natuurlijk geheel niet te vergelijken met de 3/10 ellende. Ik ga zelfs hoffelijk voor ze uit de weg, als ze mijn pad kruisen. Ik snap niet precies waarom dat er hier bij gehaald wordt.

    • Ga dan op 3/10 naar het zuiden. Probleem opgelost en geen gezeur op deze site 😉
     Overigens hebben ze in het zuiden ook internet hoor…….

     • Het spijt me te horen dat je mijn bijdrage aan de discussie als ‘gezeur’ ervaart. Het is echter belangrijk dat ook de zwijgende meerderheid hier een stem krijgt, zodat je er toch mee zult moeten leren leven. Het is wel jammer dat de voorstanders van de 3/10 vieringen hier frequent zo primitief reageren, want dat maakt een zinvolle uitwisseling van gedachten er niet altijd eenvoudiger op. Maar ik zou hun ideeen toch niet snel als ‘gezeur’ afdoen, alleen maar omdat ik er zo anders over denk.

 3. Nicolien splunter op

  O o Jim toch. Schelden is een teken van zwakte, zo te lezen ben jij wel heel zwak.
  Ik heb met je te doen, aangezien je nogal in de knoop zit met jezelf.

  • Een inwoner van Leiden op

   Kan Sleutelstad al die rare reacties misschien verwijderen? Gewoon triest hoe sommige mensen menen te moeten reageren op een bericht op jullie site.

Je bent nu offline