(Foto's: Leo de Vogel).

Spokentocht bij Tuinvereniging Cronesteyn

Het einde van de zomervakantie is bijna afgelopen en dat wordt bij Tuinvereniging Cronesteyn al twintig jaar gevierd met een spokentocht. Een team van dertig vrijwilligers heeft de hele week gebouwd om de spooklocaties zo griezelig mogelijk te maken. Vrijdagavond was het zo ver en stonden tweehonderd deelnemers bij het startpunt Vanaf 22.00 uur liepen de deelnemers in groepjes het enge park in. Hun gegil was in de wijde omgeving te horen.

Er was door de organisatoren behoorlijk uitgepakt. De route ging over een afstand van vijf kilometer over de donkere paden en bossen van het polderpark met onderweg allerlei griezelmomenten. Als troost was er bij het eindpunt voor de deelnemers warme soep en een drankje.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×