ARS houdt weer ledententoonstelling rond kunstroute

De ledenexpositie van ARS vindt traditiegetrouw plaats rond het weekeinde van de kunstroute op 21 en 22 september. Alle leden van ARS, dat zijn er bijna honderd, kunnen aan deze tentoonstelling deelnemen met één werk. De tentoonstelling laat een breed scala van hedendaagse kunst zien: figuratief en abstract, tweedimensionaal en ruimtelijk, schilderijen, tekeningen, grafiek, fotografie, audiovisuele en multimediale installaties. Dit alles met een diversiteit aan materialen en technieken.

De ledententoonstelling is daarmee een uitstekende gelegenheid om kennis te nemen van de verbeeldingskracht en fascinatie van de kunstenaars en om te zien wat op dit moment in de kunstwereld speelt. Ook kunnen de bezoekers de ateliers van de kunstenaars van ARS selecteren die ze op de Kunstroute willen bezoeken. Voor een aantal kunstenaars heeft ARS speciaal voor de kunstroute ateliers ingericht.

Bij de opening van de ledententoonstelling, is na een restauratieperiode van drie maanden, het zeldzame Saeghmolenplafond in al zijn pracht weer te zien.

De ledententoonstelling wordt op 8 september 16.00 uur door ARS-voorzitter Hans Baaijens geopend.
De expositie is te zien van 7 t/m 29 september bij ARS, Pieterskerkgracht 9a, Leiden.
Geopend vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00. Toegang vrij.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×