Brandweer redt koe uit sloot in Leiderdorp

7

Een koe is gistermiddag in het water terecht gekomen aan de Doespolderweg in Leiderdorp. De brandweer heeft het dier samen met een behulpzame boer met een trekker weer op het droge gekregen. De koe werd bij de reddingsactie met een touw vastgemaakt en door de trekker uit de sloot getrokken. De koe raakte niet gewond.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

7 reacties

  1. Als koeien dorst hebben dan drinken ze uit de sloot en als ze oververhit zijn, willen ze het liefst afkoelen…. net als wij! Ik zie op dit weiland geen schaduwplek waar ze kunnen staan als de zon genadeloos brand. Een grote waterbak en schaduwplekken heb je dit probleem niet!

    • Onzinverhaal. Meestal komt dit omdat het gras bij de waterkant lekkerder en langer is. Ze verliezen hun evenwicht door de zachte grond en komen dan in de sloot terecht.

Je bent nu offline