Nog één keer gratis silent disco op Lammermarkt

Iedereen die houdt van feesten kan vanmiddag tussen 14.00 uur en 18.00 uur naar de derde en laatste editie van de silent disco op de Lammermarkt in Leiden. De disco wordt iedere vrijdagmiddag van augustus georganiseerd door Andrson, Dj School Zero71, Strange Records en Cultuurplein Lammermarkt.

Tijdens de silent disco wordt er gedanst op verschillende soorten muziek. Iedereen zet een koptelefoon op, waarop de muziek te horen is. Vanmiddag staan Murlock vs Andrson & Urban/Hip-hop op het programma. Het evenement is gratis te bezoeken en voor alle leeftijden toegankelijk. Meer informatie is te vinden via de Facebook-pagina van het evenement.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Annan Verboom

Redacteur nieuwsredactie, cameraman en dj van De middag van Sleutelstad, De avond van Sleutelstad en De vrijdagavond van Sleutelstad.

Je bent nu offline