Drie auto’s botsen op Willem de Zwijgerlaan

11

Bij de verkeerslichten op de kruising van de Willem de Zwijgerlaan en de Sumatrastraat in Leiden zijn vanmiddag drie auto’s op elkaar gebotst. Daarbij ontstond alleen materiële schade. De politie is wel ter plaatse gekomen, maar heeft uiteindelijk alleen hoeven assisteren bij het invullen van de schadeformulieren.

Delen

11 reacties

 1. Sylvia Hageman

  Kan bijna niet anders dan dat er een rood licht genegeerd is, maak ik ook (nog steeds, ondanks aanpassingen) mee op kruispunt Hoge Rijndijk, Kettingstraat en Meerburgerkade.!!

 2. Als er op gebruik van mobiele telefoon achter het stuur eens wat meer gecontroleerd ging worden zou dat volgens mij ook een hoop ongelukken voorkomen. Niet normaal hoeveel mensen (zelfs rijdend) zitten te appen. Kan de gemeente een hoop geld opleveren als ze daar eens op gingen handhaven. En dan niet alleen handhaven bij auto’s maar op elk gebied waar gehandhaafd moet worden. Want dat gebeurt veel te weinig!

  • Hoe vaak moet ik het nog uitleggen aan de simpele zieltjes hier: geld van verkeersovertredingen gaan NIET naar de betreffende geneente, maar naar de algemene schatkist!

  • Een inwoner van Leiden op

   Ach jee Henk Schoep..omdat iemand “gemeente” typt ipv “staat” is ie gelijk een simpele ziel? Denk dat je dat dan eerder zelf bent want jij typt “gaan” waar het “gaat” moet zijn. Het woord “geld” is immers onderwerp in je zin en dus enkelvoud.

Je bent nu offline