Uitslaande brand bij containerwoningen Avicennapad

4

Vannacht heeft een uitslaande brand gewoed in een van de tijdelijke woningen aan het Avicennapad. Het houten huisje is in as gelegd. De vlammen sloegen bij aankomst van de eerste politie-eenheden al naar buiten. De naastgelegen woningen zijn ontruimd.

Over de oorzaak van de brand in het complex waar naast reguliere woningzoekenden ook bijzondere doelgroepen worden gehuisvest is nog niets bekend. “De brandweer onderzoekt dat nog,” zo laat een woordvoerder van Portaal aan Sleutelstad weten.

Delen

4 reacties

    • Nee, er zaten ook statushouders/vreemdelingen in. In de bijgebouwtjes zitten wasinrichtingen en zo. Misschien een wasmachine op hol geslagen?

  1. Chris de Waard
    Chris de Waard op

    Een deel is door Portaal verhuurd aan De Binnenvest die er ‘uitstromers’ huisvest.

Je bent nu offline