(Foto's/video: Chris de Waard).

Leidse Hooidagen van start in stralende zon

Het is beslist dé uittip voor ouders met jonge kinderen De Leidse Hooidagen die vandaag en morgen worden gehouden in Polderpark Cronesteyn tegenover de Tuin van de Smit. Van morgen om 10.00 uur gaf wethouder Martine Leewis het startschot. Met pijl en boog.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De #leidsehooidagen worden vandaag en morgen gehouden in Polderpark Cronesteyn tegenover de @detuinvandesmid

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Er is dit weekeinde van alles te zien en vooral ook te doen tijdens de achtste editie van de Leidse Hooidagen. Van slootjessafari en brood bakken, tot pijl en boog maken, een blote voetenpad en streekhoning proeven.

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×