Minder deelnemers voor 44e Vlietloop door ongelukkige timing

2

De Vlietloop die gisteren in Voorschoten werd gehouden telde dit jaar 713 deelnemers. Dat zijn er zo’n tweehonderd minder dan vorig jaar en dat is eens in de zoveel jaar het gevolg van de keuze om de prestatieloop te houden op de eerste zondag van september. Soms valt dat onhandig, zoals nu op de laatste dag van de vakantie.

Chris de Waard sprak bij de Vlietloop in Voorschoten met sportwethouder Cramwinckel en organisator Robert Laan.

‘Maar dat maken we volgend jaar zeker weer goed,” weet voorzitter Robert Laan nu al. Niet alleen vanwege het feit dat de eerste zondag dan op 6 september valt en iedereen dan alweer lang en breed terug is van vakantie en weer in de normale routine zit, ook is het een lustrumjaar. “En met sportwethouder Cramwinckel hebben we afgesproken om dan gezamenlijk ook publicitair extra uit te pakken.” Ook komen er extra activiteiten rond de 45e Vlietloop. Welke, dat houdt de organisatie nog even voor zich, maar het belooft spectaculair te worden.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

2 reacties

  1. Volgend jaar is het zondag 6 September!
    Ik heb het alvast genoteerd. Zodat we ook geen oefenwedstrijden kunnen houden op die dag (was dit jaar wel helaas zo gepland)😉

  2. veel Tri-team leden uit Wassenaar waren 1 september betrokken bij de organisatie van de Wassenaarse zwemloop, dus bijna geen lopers van ons.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline