(foto's Emile van Aelst)

Minder deelnemers voor 44e Vlietloop door ongelukkige timing

De Vlietloop die gisteren in Voorschoten werd gehouden telde dit jaar 713 deelnemers. Dat zijn er zo’n tweehonderd minder dan vorig jaar en dat is eens in de zoveel jaar het gevolg van de keuze om de prestatieloop te houden op de eerste zondag van september. Soms valt dat onhandig, zoals nu op de laatste dag van de vakantie.

Chris de Waard sprak bij de Vlietloop in Voorschoten met sportwethouder Cramwinckel en organisator Robert Laan.

‘Maar dat maken we volgend jaar zeker weer goed,” weet voorzitter Robert Laan nu al. Niet alleen vanwege het feit dat de eerste zondag dan op 6 september valt en iedereen dan alweer lang en breed terug is van vakantie en weer in de normale routine zit, ook is het een lustrumjaar. “En met sportwethouder Cramwinckel hebben we afgesproken om dan gezamenlijk ook publicitair extra uit te pakken.” Ook komen er extra activiteiten rond de 45e Vlietloop. Welke, dat houdt de organisatie nog even voor zich, maar het belooft spectaculair te worden.

Sport Voorschoten vlietloop


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×