Ladiesrun een gezellige run voor het goede doel

De Leiden Ladiesrun vindt plaats op vrijdag 6 september in de Stevenshof. Dit is een 5 of 10 kilometer run, voor dames die het leuk vinden om gezamenlijk te hardlopen. Alle opbrengsten gaan naar de Stichting Muco en Friends.


Robbert Beurse in gesprek met organisator Carla Meskers over de Leiden Ladiesrun.

Organisator Carla Meskers vertelt wat het evenement inhoudt. “Het is een run voor dames. Dit jaar kan je ook kiezen voor een 5 kilometer wandeltocht. Wij willen iedere dame een gezellige run aanbieden. Dus doe mee. Al het inschrijfgeld gaat naar het goede doel, Muco en Friends, zij zamelen geld in voor medicijnen tegen Taaislijmziekte.”

Online inschrijven is nu niet meer mogelijk. Dat kan wel op de dag zelf vanaf 17.45 uur bij tennisvereniging Stevenshof. Het startschot klinkt om 19.30 uur. De kosten zijn 10,00 euro.

Nieuwe medaille
De Ladiesrun staat erom bekend dat ze ieder jaar een nieuwe medaille hebben. Meskers licht alvast een tipje van de sluier. “Sowieso de roze glitters, die komen altijd terug. Er zit inderdaad iets nieuws bij de medaille. Een tipje van de sluier, let goed op als je hem opgehangen krijgt.”

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×