(Foto: AH Winkelhof).

Albert Heijn Winkelhof Leiderdorp dagje dicht wegens plaatsen sushi kiosk

De Albert Heijn supermarkt in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp is op maandag 16 september de hele dag gesloten om de winkel enkele upgrades te geven. De belangrijkste aanpassing is dat er een sushi kiosk van Sushi Daily wordt geplaatst midden in de winkel. “Daarnaast krijgt de vleeswaren- en kaasafdeling de look and feel van een echte markthal én wordt het vegetarisch assortiment flink uitgebreid,” aldus de grootgrutter.

Supermarktmanager Nathan Ririhena kijkt uit naar de komende aanpassingen: “De winkel is erg toe aan een opknapbeurt. Zonder de indeling drastisch te veranderen en met behoud van de ruime paden, grijpen we het plaatsen van de sushi kiosk aan om meteen ook een aantal andere veranderingen door te voeren die aansluiten bij de vraag van onze klanten”.

Sushi Daily
Sushi Daily verkoopt handgemaakte sushi op verschillende locaties in heel Europa en telt meer dan 700 kiosken in tien landen. In onze regio heeft ook de AH XL aan het Bevrijdingsplein in Leiden al langer zo’n verkooppunt. In Leiderdorp wordt maandag 16 september begonnen met de plaatsing van de kiosk, vanaf donderdag 19 september is de ‘Sushi Daily in bedrijf. Rond die opening wordt onder andere een loterij georganiseerd.

Economie Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×