Wethouder Mol wordt burgemeester Mol. In Laren. (Foto: Chris de Waard).

Voorschotense wethouder Nanning Mol benoemd tot burgemeester van Laren

De Voorschotense VVD-wethouder Nanning Mol is vandaag officieel benoemd tot burgemeester van Laren. Het Koninklijk Besluit is ondertekend door de Koning en minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Kajsa Ollongren.

De benoeming gaat in op 30-9-2019 als de Larense raad hem beëdigt. Nanning Mol volgt mevrouw Kruisinga op die sinds september 2017 waarnemend burgemeester van Laren is.

Koot en Bie maakten al eens een sketch over de VVD in Laren. Naar het schijnt kwam de Voorschotense burgemeester Pauline Bouvy-Koene met het filmpje op de proppen in de app-groep van het Voorschotense college. Tot grote hilariteit van de andere wethouders.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×