Inbrekers aangehouden na achtervolging in Leiderdorp

8

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie verdachten van een poging tot inbraak aangehouden na een achtervolging door Leiderdorp. De aanhoudingen werden uiteindelijk verricht in de Hoofdstraat en Kastanjelaan. Dat meldt persbureau AS Media.

De drie verdachten zijn op heterdaad betrapt toen ze inbraken in een woning. Na meerdere achtervolgingen te voet en met politiehonden is het drietal aangehouden. Op de vluchtroute zijn inbrekerswerktuigen gevonden. Deze zijn waarschijnlijk gedumpt tijdens de vluchtpoging. Ook heeft de politie een auto in beslag genomen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Delen

8 reacties

  1. Ehhhh moeten we zelf de ontbrekende woorden vinden of de woorden in de juiste volgorde zeten?

Je bent nu offline