Rrrollend organiseert nieuw muziekfestival

2

Rrrollend Food Festivals organiseert op 21 september in Park Matilo in Leiden een nieuw muziekspektakel: Rrrollend Live. Tussen 14.00 uur en 23.00 uur zijn er dj’s en optredens op het podium met er omheen de nodige foodtrucks. 

De optreden worden verzorgd door Tino Martin, Glennis Grace, Gerard Ekdom, Hans Dulfer, Wesley Klein, Barry Badpak, Sazz Leonora en DJ Roog.

Tickets
Reguliere Tickets kosten nu 24.50 euro (exclusief servicekosten). Wie later koopt betaalt 27.50 (exclusief servicekosten). Meer op: www.rrrollend.nl/live

Delen

2 reacties

  1. Zoveel reclame. Wil nog niet echt lukken met de kaartverkoop zeker? Nog maar een keer verplaatsen dan.

  2. Waarschijnlijk toch was misgerekend bij dit festival aangezien er massa’s vrijkaarten worden verstrekt. Misschien toch iets te duur en te dicht op 3 oktober? Of hebben Leidenaren een beetje genoeg van het veel te dure rrrollend (lees: ‘kwik events’ )waar je bijna 4 euro voor een biertje mag neerleggen? Waarschijnlijk zijn de organisatoren nu toch door het prijsplafond gegaan voor de gewone Leidenaar.

Je bent nu offline