(Foto: Wikipedia).

GODcentre verhuist naar kerk in Voorschoten

Godcentre Leiden verhuist naar de Moeder Godskerk in Voorschoten. Op zondag 20 oktober om 10.00 uur is de feestelijke openingsdienst. De laatste dienst aan de Lammenschansweg staat gepland voor zondag 13 oktober . GODcentre wist al geruime tijd dat ze op zoek moest naar een andere locatie. Het huidige gebouw wordt gesloopt als onderdeel van het woningbouwproject de Ananas.

De nieuwe locatie in Voorschoten biedt GODcentre voor de komende jaren voldoende mogelijkheden om te groeien. De kerkzaal heeft een capaciteit van meer dan 1000 stoelen. Daarnaast zijn er voldoende bijbehorende ruimtes voor de zondagse en doordeweekse activiteiten.

Betrokkenheid Leiden
De betrokkenheid bij de stad Leiden blijft voor GODcentre hoog op de agenda staan. GODcentre geeft al vele jaren (voedsel)hulp aan dak- en thuislozen en minderbedeelden in de stad. Voor deze en andere activiteiten is de organisatie nog op zoek naar een passend onderkomen in Leiden zelf.

Leiden Maatschappij Voorschoten godcentre


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×