( Foto's: Emile van Aelst )

Zwembad Haasbroek sluit seizoen af met zwemfeest voor honden

Het zomerseizoen zit er op en openluchtzwembad Haasbroek in Zoeterwoude is na een drukke zomer weer gesloten. Zwembadmanager Joop Harland en badmeester Wim Siera bedachten vijf jaar geleden dat het misschien leuk zou zijn om op de laatste dag van het seizoen, baasjes met hun honden te laten zwemmen. Het werd een succes dat voor herhaling vatbaar was.

Vandaar dat zondagmiddag alweer voor het vijfde jaar baasjes met hun honden er een groot hondenfeest van maakten in het zwembad. Ondanks de kou en de regenbuien maakten ruim honderd baasjes met hun honden gebruik van een gratis middagje zwemmen en spelen. Over ongeveer acht maanden wordt het zwembad weer geopend voor het zomerseizoen 2020.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×