Auto schiet door leuning Valkbrug

27

Op de Molenwerf is een automobilist uit de bocht gevlogen bij de Valkbrug. De auto is dwars door de leuning van de afgelopen zomer opgeleverde brug heen geschoten en bungelt nu tussen de brugdelen van de uit vier losse stroken bestaande brug. De bestuurder kwam daarbij vast te zitten in zijn auto, maar bleef wel ongedeerd.

De politie heeft bij de man een blaastest afgenomen, waarna hij is aangehouden.

Deze diashow vereist JavaScript.

(Foto’s: AS Media).

Delen

27 reacties

  1. Dick Halverhout

    Hoe is het mogelijk,de mazzelaar,als het horizontale spijlen hadden geweest!!!!Als het er 6 🍺🍺🍺🍺🍺🍺minder hadden geweest,Als hij een boot had gehad had hij te hoog geweest maar dan had hij hopelijk wel een helm op zn hoofd,dat moet met een snorfiets,inderdaad een gevaarlijk stukje bij die molenwiek🤪

Laat een reactie achter

Je bent nu offline