Auto schiet door leuning Valkbrug

27

Op de Molenwerf is een automobilist uit de bocht gevlogen bij de Valkbrug. De auto is dwars door de leuning van de afgelopen zomer opgeleverde brug heen geschoten en bungelt nu tussen de brugdelen van de uit vier losse stroken bestaande brug. De bestuurder kwam daarbij vast te zitten in zijn auto, maar bleef wel ongedeerd.

De politie heeft bij de man een blaastest afgenomen, waarna hij is aangehouden.

Deze diashow vereist JavaScript.

(Foto’s: AS Media).

Delen

27 reacties

  • Iwan Volowskidabnamutski op

   Tja deze Pool begreep niet de Nederlandse verkeersregels en dronken achter het stuur mag dat ook niet?

 1. Gelukkig was de brug nog niet afgewerkt, zie ik, zodat de schade voor de gemeenschap berperkt is.

 2. Dick Halverhout

  Hoe is het mogelijk,de mazzelaar,als het horizontale spijlen hadden geweest!!!!Als het er 6 🍺🍺🍺🍺🍺🍺minder hadden geweest,Als hij een boot had gehad had hij te hoog geweest maar dan had hij hopelijk wel een helm op zn hoofd,dat moet met een snorfiets,inderdaad een gevaarlijk stukje bij die molenwiek🤪

  • Wil je voortaan eerst reageren en dan pas een pilletje of drakje slikken, dan begrijpen wij je commentaar ook.

Je bent nu offline