(Foto: Beleef Het Verleden).

Zomaarmarkt in Oegstgeest met vrouw van Boerhaave

Als afsluiting van de zomer wordt op het Boerhaaveplein in Oegstgeest een ‘Zomaarmarkt’ gehouden met als belangrijk thema duurzaamheid. Er staan de hele dag verschillende kraampjes met onder meer informatie over zonnepanelen en elektrisch rijden. Ook de gemeente Oegstgeest is er vertegenwoordigd met het bouwloket.

Als extraatje hebben de organiserende Buurtvereniging Haaswijk en snackbar ’t Haasje in samenwerking met Dorpsmarketing Oegstgeest ook ‘de vouw van Boerhaave’, Maria Boerhaave Drolenveaux, uitgenodigd op de Zomaarmarkt. Tussen 10.30 uur en 12.00 uur zal de vrouw van de beroemde wetenschapper van weleer op het naar haar man genoemde plein rondlopen en het publiek vertellen over het werk van Herman Boerhaave.

De ‘Zomaarmarkt’ wordt gehouden op zaterdag 21 september is duurt van 10.00 uur tot 15.00 uur. De toegang tot het Boerhaaveplein is gratis.

Cultuur Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×