Man gewond bij aanrijding op scooter

19

Een jongeman is maandagavond gewond geraakt toen hij op de scooter werd aangereden door een afslaande auto. Dat gebeurde in Voorschoten op de hoek van de Koningin Julianalaan en de Koningin Wilhelminalaan in Voorschoten.

Deze diashow vereist JavaScript.

Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is onduidelijk, mogelijk heeft de afslaande auto de bestuurster van de scooter over het hoofd gezien.

Delen

19 reacties

  1. Waarom worden nummerplaten niet afgedekt? Immers, in het artikel wordt gesuggereerd dat de auto fout was. Handig, als je voor eigen rechter wil spelen.

    • Waarom wel? Het kenteken behoort toe aan het voertuig. Dat mag toch gewoon op een foto aanwezig blijven?

      • Ja, inderdaad, kunnen de mensen makkelijker de veroorzaker van het ongeluk opzoeken en nalopen. Privacy-bescherming heet zoiets. Dat geldt ook voor ongeluk veroorzakende automobilisten.

  2. Leuke auto: Peugeot 205 Quiksilver. Heb ik ook gehad. Is maar goed dat het nummerbord erop te lezen is, anders had ik kunnen denken dat het mijn auto was!

  3. Natuurlijk een rijfout van de automobilist maar als je ziet hoe ver de auto al is afgeslagen was het voor de scooterrijder slimmer geweest even te remmen in plaats van domweg doorrijden. Defensief rijden heet dat. Maar nee ik heb voorrang en neem het ook al gaat dat pijn doen. Hopelijk niet te lang.

Je bent nu offline