De gemeenteraad van Zoeterwoude. (Archieffoto: Robbert Beurse).

Samen dementievriendelijk in Zoeterwoude

De gemeente Zoeterwoude organiseert op dinsdagavond 24 september, samen met de lokale zorgpartners en Alzheimer Nederland, een bijeenkomst over dementie. Onder de titel: ‘Samen dementievriendelijk’ worden inwoners van het dorp op interactieve wijze geïnformeerd over wat zij kunnen betekenen voor mensen met dementie.

De bijeenkomst start op 24 september om 18.45 uur en wordt gehouden in De Herberg op het terrein van Swetterhage aan de Blankaartweg 2 in Zoeterwoude-Dorp en wordt afgesloten met een borrel. Het volledige programma is te bekijken op www.zoeterwoude.nl/dementievriendelijk.

Toneelstuk
Op 14 november vindt een tweede bijeenkomst plaats. De bijeenkomsten zijn los van elkaar te bezoeken. Tijdens de tweede bijeenkomst wordt er een toneelstuk opgevoerd over dementie. De locatie en verdere informatie hierover worden later bekendgemaakt.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×