Hans Gennotte (tweede van links) heeft zijn baan als centrummanager alweer vaarwel gezegd. Op 1 juni volgde hij Erwin Roodhart op die die functie de afgelopen jaren vervulde. (Foto: Centrummanagement Leiden).

Nieuwe centrummanager alweer weg

Hans Gennotte die per 1 juni Erwin Roodhart opvolgde als centrummanager in Leiden is alweer weg. Gennotte is daardoor eigenlijk nooit aan zijn nieuwe baan begonnen, want voor hij goed en wel aan de slag kon brak de vakantieperiode aan. Zijn vertrek heeft te maken met ‘andere verwachtingen bij de functie’ zo laat het bestuur van het Centrummanagement Leiden bij monde van voorzitter Hans Janssens weten.

Gennote was in praktijk overigens wel al een tijdje centrummanager in Leiden. Roodhart was door de Ziekte van Lyme langdurig uitgeschakeld en werd in die periode door Gennotte waargenomen. Wie de nieuwe centrummanager wordt, is nog niet bekend. De taken van Gennotte worden tijdelijk waargenomen door het team, onder leiding van Sandra Duivenvoorde.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×