Nieuwe centrummanager alweer weg

29

Hans Gennotte die per 1 juni Erwin Roodhart opvolgde als centrummanager in Leiden is alweer weg. Gennotte is daardoor eigenlijk nooit aan zijn nieuwe baan begonnen, want voor hij goed en wel aan de slag kon brak de vakantieperiode aan. Zijn vertrek heeft te maken met ‘andere verwachtingen bij de functie’ zo laat het bestuur van het Centrummanagement Leiden bij monde van voorzitter Hans Janssens weten.

Gennote was in praktijk overigens wel al een tijdje centrummanager in Leiden. Roodhart was door de Ziekte van Lyme langdurig uitgeschakeld en werd in die periode door Gennotte waargenomen. Wie de nieuwe centrummanager wordt, is nog niet bekend. De taken van Gennotte worden tijdelijk waargenomen door het team, onder leiding van Sandra Duivenvoorde.

Delen

29 reacties

  • ‘Ze zakken’……. …ach laat maar. Vertel dan gelijk op welke manier. Of roep je maar gewoon wat?

 1. Hij kwam, zag en ging weer. Oftewel een overbodige nepfunctionaris verlaat na korte tijd zijn overbodige werkplek.
  Het ontbreekt er nog maar aan dat zo’n onmisbare belangrijkheid een riante gouden handdruk meekrijgt :-).
  Wel een mooie gelegenheid om deze functie nu af te schaffen.

 2. Een Leids burger op

  “Zijn vertrek heeft te maken met ‘andere verwachtingen bij de functie’ “”
  Dat is wel vreemd als men tegelijkertijd ook leest:”Gennote was in praktijk overigens wel al een tijdje centrummanager in Leiden. Roodhart was door de Ziekte van Lyme langdurig uitgeschakeld en werd in die periode door Gennotte waargenomen.”
  .
  Je zou dus zeggen dat hij roomschoots de tijd heeft gehad om de bepalen of “die functie”‘ aan zijn verwachtingen voldeed……….

  • Inderdaad, merkwaardige gang van zaken. Wel uitstekende gelegenheid om eens op zoek te gaan naar een persoon die niet uit de Leidse politiek afkomstig is of misschien zelfs iemand die helemaal van buiten Leiden komt en een frisse blik kan werpen op de invulling van de functie. En wellicht mag dat dit keer eens een vrouw zijn. Het is maar een suggestie, natuurlijk.

  • Dus je functie ka niet veranderen in de loop van tijd, of je relatie met je baas/medewerkers??

   • Ja, dat zegt ie toch ook?(“frisse blik op de invulling van de functie” door een ander persoon) Wel beter lezen, vriend voordat je hier voorbij komt fietsen met je nietszeggende eenregelige reacties…🖕

    • Was een reactie op leids burger, de reactie komt dzn automatisch onderaan te staan, slimpie.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline