Fietser gewond bij aanrijding met scooter op Vijf Meilaan

20

Opnieuw heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Vijf Meilaan in Leiden Zuidwest. Bij de ingang van de parkeergarage onder winkelcentrum De Luifelbaan kwamen een fietser en een scooter met elkaar in botsing. De fietser raakte bij de aanrijding gewond en is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Delen

20 reacties

  1. Willem Beij

    Dat is geval nummer zoveel !l ik ga er vaak naar toe en heb al met eigen ogen, al veel meegemaakt, geen wonder dat ´´kwalitaria en anderen daar geen horeca willen beginnen..De Beren..veel succes daar op het hoekje..

  2. Uit het artikel blijkt niet wat de exacte toedracht was. Het is daar echter heel gevaarlijk omdat fietsers, bromfietsers en scooteraars zich meestal niets aantrekken van de verkeersregels (en ze vermoedelijk niet eens kennen). Je moet er nogal eens vol in de remmen knijpen omdat voorrang veel vaker wordt genomen dan verleend, uitgekeken wordt er meestal niet (telefoon!), er wordt ingehaald wanneer het eigenlijk niet kan, richting wordt zelden aangegegen bij afslaan, er wordt door de voetgangerszone van het Vijf Meiplein en over het trottoir gereden of geracet (bijvoorbeeld door rijwielverkeer komend uit de Montgomerylaan). Agenten zie je er alleen bij ongevallen, hoewel er schuin tegenover een politiebureau is.

    • Anrooy: helemaal met je eens. Er zouden veel minder ongelukken gebeuren als ook fietsers, bromfietsers en scooteraars zich eens wat beter aan de verkeersregels hielden.

Je bent nu offline