Het Avontuur krijgt verkeersveiligheidscertificaat

Wethouder Ruud Bouter heeft woensdag het verkeersveiligheidscertificaat uitgereikt aan basisschool Het Avontuur (Veldboeket 1 in Zoeterwoude-Dorp). De verkeersveiligheid rondom de scholen in het dorp is een groot aandachtspunt voor zowel de gemeente, ouders, leerlingen als het schoolbestuur.

Het Avontuur gaat planmatig om met de verkeersveiligheid rond de school. Daarnaast biedt de basisschool verkeersonderwijs aan alle groepen. Ouders participeren bij de lessen en worden gevraagd om mee te denken. Het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland heeft daarom het Verkeersveiligheidscertificaat toegekend aan de basisschool in Zoeterwoude. Verkeerswethouder Ruud Bouter reikte het certificaat uit.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Robbert Beurse

Verslaggever en inwoner van Zoeterwoude. Maakt radio in de Leidse regio sinds 1995.

Je bent nu offline