Lakenhal-directeur Mata Knol zette Frank Kappé in het zonnetje bij de aftrap van de 25e Kunstroute Leiden. Kappé nam een kwart eeuw geleden in Haagweg 4 het initiatief voor de kunstroute. (Foto's: Chris de Waard).

Hele weekeinde: 25e keer Mooi Weer Kunstroute Leiden

Met een officieel momentje in Museum de Lakenhal is vrijdagmiddag de aftrap gegeven van de 25e editie van de Kunstroute Leiden. De Lakenhal vormt, na een noodgedwongen onderbreking van enkele jaren wegens de verbouwing en uitbreiding, dit jaar weer het startpunt van de kunstroute die het museum voor de 15e keer organiseert, nadat de eerste kunstroute 25 jaar geleden werd georganiseerd door Frank Kappé. Toen in Haagweg 4 met 46 deelnemers. Na het succes van die eerste editie werd de organisatie overgenomen door het Centrum Beeldende Kunst.

Dit hele weekeinde zetten Leidse kunstenaars de deuren van hun atelier tussen 12.00 en 18.00 uur open.

Rond de opening werden twee korte previews van voorstellingen gegeven. De eerste door Dansblok , de tweede door Theater de Generator.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Aftrap van de 25e Kunstroute Leiden in @museumdelakenhal

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×